Follow us
Dom > Znanje > Sadržaj
Propilen glikol monomethyl eter (PM)
Jul 02, 2018

Stavke

Ograničenja

Izgled

Prozirna bezbojna tekućina

Purity/wt% min.

99,5

Voda Content/wt% Maks.

0,1

Kiselost (kao CH3COOH) /wt% Maks.

0,01

Raspon destilacije (0101.3 kPa) /

117 ~ 125

Colour/(APHA) Maks.

10

Gustoća (ρ20) / (g/cm3)

0.918 ~ 0.924


Opis: Propilen glikol monomethyl eter (PM),Glikol eter PM

Fizikalno -kemijska svojstva:

CAS broj 107-98-2

UN br. 1188

EINES br. 203-539-1

 

Pakiranje 190kg željeza bubanj

Primjena:

1. otapalo, taloženja parafina agenta ili diluting agenta: koristi za industrije kao boje, tinte, štampanje i bojenje, poljoprivredne kemikalije, Celuloza i akril Estera. Također će se koristiti kao gorivo agent antifriz, sredstvo za čišćenje, ekstraktantom i obojenih metala rude obrada agenta. To se mogu također koristiti kao organski sintetičkih sirovina.

2. to je uglavnom koristi kao dobro otapalo za nitroceluloznih, alkide smole i MAH (maleinske kiseline) promjene fenol formaldehidnih smola; koristi kao mlaz Tanje sredstvo i aditiv za zaustavljanje agenta; i mogu se koristiti kao otapalo za tinte, tekstilnih bojila i Tekstilna završiti ulje. Boje na bazi vode pripremila je naširoko koristi u automobilskoj industriji.

3. to je naširoko koristi u boje i sredstva za čišćenje. Posebno se koristi kao aktivna otapalo za boje na bazi vode; aktivni otapalo i kontaktno sredstvo za otapalo na temelju tiskarske boje; otapalo za loptu Pokažite olovke i naliv pero tinte; spojni agent i otapalo za domaće i industrijske koristiti sredstva za čišćenje, uklanjanje hrđe agenti i tvrdu površinu čišćenje; otapalo za poljoprivredni insekticid; i mogu se koristiti kao čistač stakla materijala miješanjem sa propilenglikol n-butil eter.

4. nego može biti upotrijebljen kao otapalo, taloženja parafina agenta ili diluting agenta u industrijama, kao što su boje, tinte, tiskanje i bojenje, poljoprivredne kemikalije, celluloses i akril Esteri. Također će se koristiti kao gorivo sredstvo, sredstvo za čišćenje, ekstraktantom, i obojenih metala rude obrada agenta, itd. To se mogu također koristiti kao organski sintetski sirovi materijal.